New Holland verwelkomt bezoekers op de digitale beurs YOUNIVERSE in haar eigen merkwereld, waar ze de bezoekers mee zal nemen op een progressieve ontdekkingsreis door een reeks virtuele landschappen met haar producten en nieuwste innovaties. YOUNIVERSE is veel meer dan een live-streaming evenement of showroom en biedt een ongekende onderdompeling en een top infotainment ervaring.

Bezoekers kunnen in een ondergedompelde landbouwsituatie een selectie producten bekijken en krijgen toegang tot een grote hoeveelheid multimedia informatie, 3D-simulaties en volledige machinegegevens. Onze producten worden in een speciale showroom van de virtuele YOUNIVERSE-wereld van het merk tentoongesteld, met toegang tot alle gegevens van de producten. De producten die in de ondergedompelde landbouwomgeving worden gepresenteerd, omvatten meer dan 20 machines en de nieuwste introducties van New Holland:

  • de Big Baler High Density 1290 grootpakpers en het bijbehorende nieuwe Packer-model
  • de gloednieuwe CH7.70 Crossover Harvesting™-maaidorser
  • de T6.160 Dynamic CommandTM-tractor met 6 cilinder motor
  • de gloednieuwe W170D-wielladers met diverse nieuwe updates/upgrades
  • en de nieuwe werktuigserie van New Holland

In deze ruimte zullen ook de record houdende CR10.90 Revelation-maaidorser en de T7.315 Heavy-Duty tractor worden tentoongesteld, evenals de T6.180 Methane Power-tractor, die later dit jaar in de New Holland-serie zal worden geïntroduceerd.

New Holland zal op 12 april om 19:00 uur een live-evenement uitzenden op het speciale, online YOUNIVERSE TV-kanaal. Het wordt gepresenteerd door Carlo Lambro, New Holland Brand President, en Britse televisiepresentatrice Nicki Shields. Ze zullen de beurs introduceren, het laatste nieuws van het merk behandelen en de nieuwe producten benadrukken. Interessante informatie van experts in de sector Ook krijgen gasten op de digitale YOUNIVERSE-beurs de kans om experts in de sector te “ontmoeten” en deel te nemen aan interessante webinars. Exclusieve interviews en keynote speeches zullen ook op het YOUNIVERSE TV-kanaal worden uitgezonden. Hierbij kan gedacht worden aan informatie van experts van de onderneming en vertegenwoordigers van toonaangevende landbouwinstellingen, zoals CEMA (Europese organisatie voor landbouwmachines), de DLG (Duitse landbouworganisatie) en Agrifood.

YOUNIVERSE is eenvoudig toegankelijk via een interactieve website en op alle mobiele toestellen, en biedt gebruikers de gelegenheid om contacten te onderhouden en te netwerken. De gratis inschrijving voor YOUNIVERSE gaat 9 april 2021 van start op youniverse.cnhindustrial.com