Heb je niet altijd de mogelijkheid om onze website te bezoeken of zie je geen kans om onze periodieke e-mailings te lezen? Dan bieden we je nu een mooi en gemakkelijk alternatief! We starten namelijk met een gloedjenieuwe gratis WhatsApp nieuwsdienst van Nieuwetractorkopen.nl!

Met deze handige en informatieve WhatsApp nieuwsdienst willen we je vanaf nu snel op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten op onze site. Zo kunnen we je bijvoorbeeld snel een berichtje sturen als er een nieuwe tractor of oogstmachine binnen komt of sturen we je een appje met een actieflyer van een bepaald model. Op deze manier ben je heel snel op de hoogte van al het reilen en zeilen bij Nieuwetractorkopen.nl en hoef je niet bang te zijn dat je wat mist! En last but not least, je hoeft niet bang te zijn dat we je vanaf nu gaan spammen…… We sturen je namelijk hooguit twee berichten per week en het betreffen altijd relevante berichten!

Hoe werkt die WhatsApp nieuwsdienst dan?

Nou, das heel simpel! Onderstaand kan je je telefoonnummer, voornaam en achternaam invullen en je klikt op INSCHRIJVEN en het werkt! Je aanvraag wordt door ons verwerkt en vanaf dat moment ontvang je voortaan onze berichten.

Veel gestelde vragen over onze nieuwsdienst

Heb je nog vragen over onze WhatsApp nieuwsdienst? Bekijk dan onderstaand de FAQ en kijk of je vraag en het bijbehorende antwoord erbij staat. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een mailtje met je vraag en we proberen die dan voor je te beantwoorden!

Na je aanmelding ontvang je een welkomstbericht. Zo weet je dat je aanmelding geslaagd is. Vanaf nu ontvang je onze appjes!

Meld je nogmaals aan via bovenstaand formulier. Lukt het nog niet, neem dan even contact op door een appje naar ons te te sturen.

Nee, onze WhatsApp nieuwsdienst is en blijft helemaal gratis!

Dat vinden we natuurlijk jammer, maar afmelden kan door het bericht ‘STOP’ naar 06 51 53 07 56 te sturen.

Je bent natuurlijk niet de enige die zich heeft ingeschreven voor onze WhatsApp nieuwsdienst. Maar, andere abonnees kunnen je telefoonnummer nooit zien!

Ja graag!! We vinden het leuk als je op onze berichten reageert met een duimpje of door het stellen van een vraag!