De oogst van tarwe en graan komt er aan en om hiervoor het aankomende seizoen gesteld te staan hebben we steengoede voorraaddeals met New Holland maaidorsers!! Want er is geen betere raad dan voorraad en ondanks dat goede raad soms duur is geldt dat zeker niet voor onze voorraad! Kortom, lees snel verder of er een geschikt voorraadmodel voor je tussen zit.

New Holland voorraaddeals!!

Het oogstseizoen, een prachtige en hectische periode waarin alles tegelijk moet gebeuren en het weer wel eens tegen zit…. Maar als alles op rolletjes verloopt en je hebt de beste machines tot je beschikking, dan is het toch heerlijk om de oogst binnen te halen! En laten nu net de maaidorsers van New Holland de allerbeste machines zijn die er te krijgen zijn. Zonder twijfel behoren de maaidorsers van New Holland tot de absolute top als het gaat om dorskwaliteit en capaciteit en zijn ze ongeĂ«venaard in prestaties. Of het nu gaat om de TC serie of de high class CR rotormachines, stuk voor stuk blinken ze uit op het veld. En omdat de oogst elk jaar weer anders is en het weer zich niet laat sturen heb je, wanneer het er echt toe doet, de machines gereed die doen wat ze beloven.

Om die oogst ook dit jaar vlot te laten verlopen hebben we nog verschillende New Holland maaidorsers direct uit voorraad leverbaar en inzetbaar. Die modellen zijn:

  • CX5.80 schudder machine
  • CX8.70 schudder machines 2 stuks leverbaar
  • CR8.90 rotor machine

 

Zoals gezegd zijn de bovenstaande machines direct leverbaar en in te zetten voor oogstseizoen 2022. En ze zijn niet alleen direct inzetbaar maar ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd met 2021 prijzen!! In tijden van inflatie en sterk stijgende kosten is het niet onbelangrijk om nog een maaidorser aan te schaffen die nog gunstig geprijsd is. En dat niet alleen, stuk voor stuk worden al onze voorraadmachines geleverd met het unieke Blue Care Plus pakket wat zorgt voor een zorgeloze garantie en dekking in de meest enerverende periode van het jaar.

Wil je meer weten van de voorraadmachines of ben je benieuwd wat deze maaidorsers voor aanschafprijs hebben? Informeer dan vrijblijvend bij onze productspecialist Jaap Molendijk. Je kunt Jaap telefonisch bereiken op 06 20 61 19 48 of stuur een mailtje naar jaap@zhe.nl. Je kunt je ook inschrijven voor meer informatie op de volgende website:

https://newhollandactions.com/nl/maaidorsers