We hebben recent een  mooie (export only) New Holland T7060 met PowerCommand (PC) fullpowershift transmissie binnen gekregen. Deze vrijwel nieuwe tractor is de perfecte oplossing voor diegene die veel geweld voor weinig geld zoekt! De New Holland T7060 PC is bestemd voor export naar bijvoorbeeld landen in Afrika of naar Zuid Amerika.

De New Holland T7060 is degelijk en robuust uitgevoerd en gebouwd waar ie voor bedoelt is: sleuren aan een flinke zaaicombinatie bijvoorbeeld of met een brede cultivator erachter! Deze New Holland T7060 beschikt over een dikke 6 cilinder FPT motor met dik 240 pk onder de motorkap. De oerdegelijke PowerCommand fullpowershift transmissie met 18×6 versnellingen laat zich uitermate makkelijk en soepel bedienen op de armleuning in de cabine. Verder beschikt de tractor over een vaste Horizon cabine met volop licht en zicht en bestuurderscomfort. Ook op het gebied van werkverlichting is er ruim voorzien. De tractor is tenslotte uitgerust met brede Vredestein Traxion banden en dat geeft deze beer van een New Holland T7060 wel “smoel”!!

Als extra accessoires is er een degelijke frontgewichtendrager met 10 gewichten van elk 45 kg gemonteerd en is er een TIETJEN luchtreminstallatie voorzien. Verder beschikt de tractor over een HD brandstoffilter met extra fijnmazige filtering. Maar das nog niet alles wat deze tractor compleet maakt…. Hieronder sommen we graag nog enkele opties voor je op:

  • PTO aftakas 540/1000 toeren
  • 3 mechanische hydrauliekventielen
  • Bijrijderstoel
  • Power beyond snelkoppelingen
  • Grote hefcilinders voor extra hefvermogen
  • Brede achterspatborden
  • Brede 620mm voorspatborden
  • Etc etc….

Ben je nu geïnteresseerd en wil je graag meer weten van deze mooie New Holland T7060 met PowerCommand transmissie? Informeer dan bij onze exportmanager Jaap Molendijk voor alle specificaties en de super nette prijs! Op onze Facebookpagina kun je trouwens wat meer foto’s bekijken in het aparte album hiervoor.

Je kunt Jaap Molendijk bereiken op telefoonnummer: 0620 61 19 48 of mail naar jaap@zhe.nl.