Parts

In onze magazijnen vindt u altijd een ruime voorraad aan onderdelen van de merken welke wij vertegenwoordigen. Uiteraard de meest gangbare onderdelen van de machines die wij leveren en een flink aantal universele onderdelen. We luisteren daarbij altijd naar de behoeften en wensen van onze klanten. Mist u een onderdeel in ons assortiment? Dan informeren wij graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Zelfs voor oudere machines is weinig onmogelijk!

Iedere vestiging een eigen magazijn
Iedere vestiging heeft een eigen magazijn, waardoor we klanten snel kunnen helpen aan nieuwe onderdelen. U kunt uw machine daardoor snel weer in gebruik nemen. Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de actuele voorraad en eventuele levertijd. Veel van de onderdelen, ook van andere merken dan wij leveren, kunnen we al binnen enkele werkdagen in huis hebben.

Online CNH catalogus raadplegen
Het raadplegen van de CNH catalogus is een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. In de online CNH catalogus kunt u terecht voor artikelnummers en onderdelen van alle merken in ons assortiment. Bestellen kan nog niet online maar via de magazijnen van onze vestigingen kunt u dit gemakkelijk en snel regelen.

Online onderdelen bestellen

Onderdelen, gereedschappen, technische sprays, werkkleding en nog veel meer kunt u bij ons ook online bestellen. In ons online portal heeft u keuze uit meer dan 500.000 artikelen. U kunt ervoor kiezen om dit bij u thuis te laten bezorgen of bij ons af te halen.

Om hier gebruik van te kunnen maken dient u wel eerst een klantnummer bij ons aan te laten maken. Dit kan heel eenvoudig door contact op te nemen door te bellen naar het algemene nummer van één van onze vestigingen.

Heeft u al inloggegevens? Klik dan op de button om op het online portal in te loggen.

New Holland Blue and You Magazine

Welkom bij BLUE & YOU, het online Aftermarket Solutions-magazine voor alle New Holland-fans. BLUE & YOU wordt twee keer per jaar uitgegeven. In het overzicht vindt u alle onderwerpen in één oogopslag. Klik op deze link voor de meest recente editie van het New Holland Blue and You Magazine.