Recent hebben we een hele fraaie New Holland T6.145 ElectroCommand met Stage V motor binnen gekregen! Deze tractor zit bomvol opties en kan dus snel aan het werk op je bedrijf! De New Holland T6.145 ElectroCommand is het eerste model uit de populaire 6 modellen tellende T6 serie van New Holland en geschikt voor diverse landbouwbedrijven. Dus of je nu akkerbouwer bent en een sterke maar compacte tractor zoekt voor allerhande werkzaamheden zoals zaaien of oogsten of je bent veehouder en zoekt een fraaie en degelijke tractor voor op het boerenerf, deze verse tractor laat je niet in de steek! Met maximaal 145 pk aan vermogen onder de motorkap, dankzij de krachtige en zuinige FPT 4 cilinder motor, kan je deze tractor een echt powerpack noemen!

De tractor beschikt over het DELUXE Pack en omvat diverse functies en opties die het leven van de chauffeur veraangenamen! Zo is de tractor voorzien van een luxe geveerde cabine en een luchtgeveerde Dynamic Comfort stoel. Maar niet alleen dat omvat het DELUXE Pack, ook bijvoorbeeld het uitgebreide dashboard, zwaailampen en de standaard airconditioning maken het de chauffeur aangenaam in de cabine.

Verder is de New Holland T6.145 ElectroCommand uitgerust met onder andere:

  • 17×16 40 ECO transmissie met verlaagd toerental om zuinig te rijden inclusief automaatfuncties
  • Fronthef zonder aftakas (frontaftakas is tegen meerprijs naderhand in te bouwen)
  • Zware Klasse 4 geveerde vooras voor extra rijcomfort
  • 8 LED lampen voor ultiem zicht in het donker
  • 4 mechanisch bediende hydrauliekventielen in combinatie met de 120L CCLS hydrauliekpomp voor uitmuntende hydraulische prestaties
  • Luchtreminstallatie en enkele hydraulische wagenremventiel
  • Dikke 650/65R38 Vredestein achterbanden met bijbehorende voorbanden op vaste velgen
  • Etc etc etc….

Check alle overige specs op onze site www.nieuwetractorkopen.nl of kom emĀ  in het echt bewonderen. Wil je meer weten van deze mooie tractor, informeer dan bij onze dealerpartners naar de specs, prijs en financieringsvoorwaarden.