De nieuwe New Holland T5 DynamicCommand (DCT) en AutoCommand (AC) tractoren zijn sinds kort leverbaar met een nieuw type cabine. Beide tractoren beschikken inmiddels over de 4 stijlen Horizon CAB die ook op de T6 en T7 tractoren gemonteerd worden maar sinds kort zijn ze leverbaar met een nieuw type dakraam: het Super Low Roof HiVisibility dakraam! En dat moet je gewoon eens gezien of geprobeerd hebben!! Daarom hebben we onze beide demo modellen (DCT en AC) met dit nieuwe type dakraam uitgerust en kan je het zelf eens ervaren.

De New Holland T5 DynamicCommand en AutoCommand tractoren zijn bij uitstek modellen die uitermate geschikt zijn voor het werk met een voorlader. En wat heb je dan als bestuurder hard nodig? Juist, volop zicht!! De New Holland T5 DynamicCommand en AutoCommand tractoren hebben niet alleen de bekende 4 stijlen cabine met volop zicht rondom de tractor maar voortaan ook een nieuw dakrand ontwerp met laag dakraam voor ultiem zicht naar boven op een voorlader! Niets maakt het werken met een voorlader zo comfortabel als dat je gewoon door het brede dakraam naar boven kunt kijken om te zien wat je doet. Of je nu balen aan het stapelen bent, de voermengwagen aan het vullen of kunstmest bigbags boven de kunstmeststrooier hangt, je hebt altijd volop zicht op wat je doet.  Het volledige oppervlak aan glas in de nieuwe cabine met Super Low Roof HiVisibility dakraam is toegenomen tot 5,38 m2!! En dat hoeft niet eens ten koste te gaan van het comfort! De New Holland T5 DynamicCommand en AutoCommand tractoren zijn “gewoon” leverbaar met de comfortabele ComfortRide cabinevering, met volop LED lampen voor meer zicht in het donker en comfort in de cabine met bijvoorbeeld een luxe Climate Control airco of BlueTooth radio. Bovendien is ook de luxe Blue Power variant leverbaar met dit nieuwe type dakraam en heb je dus de beschikking over een luxueus uitgeruste tractor.

Naast dat het nieuwe Super Low Roof HiVisibility dakraam niet alleen veel zicht geeft op het werk met een voorlader, is het ook nog eens een verlaagd dak! En dat is weer reuze handig in bijvoorbeeld ruimten met een lage doorgang! Denk maar eens aan lage stallen of opslagloodsen waar je met een tractor met een hoge dakrand eigenlijk niet in kunt, daar kan je met dit verlaagde dak wel naar binnen. Dat geeft nog meer gebruikersgemak en werkplezier. Kortom, de nieuwe New Holland T5 DynamicCommand en AutoCommand modellen bieden volop mogelijkheden en kansen om het werk op en rond de boerderij vlot en met gemak uit te voeren.