New Holland heeft wat te vieren en lanceert daarom de über complete en zeer fraaie T7.270 AutoCommand Blue Power in een speciale Anniversary Edition!! Je vraagt je dan af wat we hebben te vieren waarom we zo’n prachtige tractor hebben samengesteld? Nou, daar zijn 3 goede redenen voor te bedenken en die lees je hieronder. Ook vertellen we je graag wat het Anniversary Pack nu precies inhoudt en wat je daar als koper voor krijgt.

Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste New Holland T7000 tractoren op de markt kwamen met de allerbeste vario transmissie, de AutoCommand traploze bak. Sindsdien is de verkoop van deze transmissie door het dak gegaan en worden vrijwel alle T7 tractoren uit de Long Wheel Base serie van vandaag met de AutoCommand bak geleverd. Ook in de andere series van New Holland wordt steeds vaker een AutoCommand model aangeschaft zoals in de T5 en T6 series. We hebben de tel niet bijgehouden hoeveel AutoCommand modellen we sinds 2010 hebben geleverd maar dat zijn er inmiddels honderden!!

Maar naast dat het 10 jaar geleden is dat de AutoCommand bak beschikbaar kwam, kwam er ook een speciale Blue Power limited edition op de markt. Deze speciale Blue Power editie werd enkel geleverd op de zwaarste modellen uit de T7 men later de T6 en inmiddels de T5 serie en wordt gekenmerkt door de prachtige Maserati blauwe metallic lak en dito aankleding zoals grijze velgen, speicale decals en bestickering. Aanvankelijk was er scepsis of deze Blue Power versie wel een verkoophit zou worden maar inmiddels weten we beter…….. Er zijn zelfs klanten die hun nieuwe tractor die af-fabriek noet in deze speciale kleurstelling geleverd wordt dan maar zelf te laten overspuiten…. En zeg nou zelf, het is natuurlijk ook een zeer chique verschijning met die diep donkere blauwe kleur!!

Last but not least vieren we ook dat we al 10 jaar onafgebroken de onbetwiste marktleider van Nederland zijn op het gebied van tractoren. Er zijn haast geen andere merken die ons dat nadoen en dat verdient wel een feestje. De afgelopen 10 jaar hebben we honderden kopers van tractoren blij kunnen maken met allerhande modellen en technieken zoals GPS techniek en steeds completere tractoren met mooie features en opties. Van de T4S tot zelfs een T9, we hebben het de afgelopen jaren allemaal geleverd en voorbij zien komen en we zijn trots en dankbaar dat onze klanten al 10 jaar het vertrouwen in ons product en merk hebben.

Om bovenstaande feiten kracht bij te zetten lanceren we in een zeer beperkte oplage de speciale New Holland T7.270 AutoCommand Blue Power Anniversary Edition. En deze beul van een tractor is echt het neusje van de zalm en tjokvol superdeluxe opties en specs. En wanneer je nog dit jaar investeert in deze speciale uitvoering krijg je het zogenaamde Anniversary Pack helemaal gratis!!! Het tjokvolle Anniversary Pack bestaat uit:

  • Luchtgeveerde Horizon cabine met standaard automatische niveauregeling
  • De originele witte kleur velgen van weleer die op de T7070 werd gelanceerd
  • Prachtig uitlaatschild van geborsteld rvs
  • Luxe brede trap met instapverlichting
  • Speciale zwaailampen op wegklapbare steunen om schade te beperken
  • Set luchthoorns
  • Elektrische koelbox in de cabine
  • Speciale vloermat met Anniversary logo
  • Speciale bestickering met Anniversary logo

Dit superdeluxe pakket, ter waarde van ruim €6.000, ontvang je dus helemaal gratis bij aankoop van de T7.270 AutoCommand Blue Power Anniversary Edition. Naast dit luxe pakket zijn er nog veel meer opties die aan dit jubileum model zijn toegevoegd. Om daar achter te komen raden we je aan om snel contact te leggen met ons of onze dealerpartners!! Er worden immers maar 25 stuks van deze unieke tractor gebouwd dus op is op…..