Al een tijdje op zoek naar een waardige opvolger van je huidige New Holland TM150/155 of een ander vergelijkbaar model met pakweg 150 pk onder de motorkap? Dan hebben we nu direct uit voorraad leverbaar een klasse opvolger met de New Holland T7.165S met “gewoon” 165 pk aan vermogen onder de imposante motorkap. Lees in dit artikel meer wat deze fraaie tractor te bieden heeft.

De New Holland T7.165S is het instapmodel uit de populaire T7 SWB serie van New Holland en doet vermoeden dat het om een basic model gaat…. Maar niets is minder waar!! Deze tractor levert echt daadwerkelijk wat er op de motorkap staat: 165 pk aan pure power uit de dikke FPT 6 cilinder motor! En motoren bouwen kunnen ze bij Fiat Powertrain Technologies (FPT) wel!! Al jaar en dag is FPT onze motorbouwer met degelijke en zuinige motoren die bekend staan om hun taaie en vasthoudende karakter!

Maar niet alleen de motor is bekende kost, ook de transmissie is al jaar en dag een uitstekend en betrouwbaar alternatief voor wie nog geen variabele transmissie nodig heeft, De RangeCommand transmissie is een bewezen 6 traps semi-powershift die het vermogen van de motor uitermate efficiƫnt weet over te brengen naar de wielen. Ons voorraadmodel is bovendien uitgerust met de ECO versie waarmee de tractor 40 km/uur rijdt met een gereduceerd toerental. Dat zorgt niet alleen voor minder lawaai maar is ook nog brandstof besparend. Ook bevat de transmissie automatische schakelfuncties (veld/transport) wat het schakelen veraangenaamd!

Verder is de tractor uitgerust met de volgende opties en features:

  • Geveerde vooras en geveerde cabine
  • 3 mechanisch bedienbare hydrauliekventielen
  • Luchtremmen met 1 hydraulische wagenrem
  • Luxe Comfort geveerde stoel met bijrijderstoel
  • Vredestein banden
  • etc, etc. etc..

Wil je de tractor zelf eens komen bekijken? Maak dan even een afspraakje of loop gewoon binnen in onze showroom te Heijningen. Ook kan je bij onze dealerpartners de volledige specs van dit model opvragen evenals een offerte.