Een New Holland T6.175 AutoCommand Blue Power NON TMR tractor, ik zie je wenkbrauwen fronsen……. Wat is dat nou, een NON TMR tractor??? Dat leggen we je graag uit in dit artikel evenals alle andere specificaties van deze prachtige en originele New Holland tractor in Blue Power kleurstelling.

NON TMR, tja ik heb het echt niet zelf bedacht! Sinds 1 januari 2018 zijn alle tractorfabrikanten verplicht dat hun nieuwe modellen aan de TMR eisen voldoen. TMR staat voor Tractor Mother Regulation en is eigenlijk een hele verordening om tractoren veiliger te maken voor de gebruiker zelf maar ook voor omstanders. Betekent dit dan dat de New Holland T6.175 AutoCommand Blue Power NON TMR niet veilig is? Jazeker wel! Die TMR eisen omvatten onder andere bijvoorbeeld dat alle scherpe randen en hoeken van de tractor zowel in de cabine als er buiten moeten zijn afgerond. Ook moet de tractor voorzien zijn van een dubbel leiding remsysteem voor aanhangers en is er een intentionele PTO schakelaar voor als je van de stoel afstapt en toch de achterste PTO wilt bedienen. Op zich zijn deze zaken prima maar geven ook heel wat rompslomp en zorgen er voor dat de tractor, jawel, duurder wordt…. Zo niet deze New Holland T6.175 AutoCommand! Het is weliswaar een overjarig model maar fonkelnieuw en helemaal bij de tijd qua opties en accessoires! En de prijs is er ook nog eens naar…

Naast dat deze tractor een NON TMR tractor is met dito prijsstelling is ie ook nog eens volgepakt met een karrenvracht aan opties en accessoires! Enkele van die opties willen we je graag onder de aandacht brengen:

 • 50 km variabele transmissie met ECO stand
 • Geveerde vooras inclusief beremming
 • 3 toerige aftakas met spaarstand
 • GPS compleet op RTK met 2cm nauwkeurigheid
 • 4 EHR ventielen met Power Beyond snelkoppelingen
 • Geintegreerde fronthef met frontaftakas voorbereiding
 • Zeer luxe Dynamic Comfort luchtgeveerde stoel met lederen inzetstukken en bijrijderstoel
 • Geveerde cabine met Automatic Climate Control
 • 16 LED lampen met 360 graden verlichting
 • Intelliview touchscreen bedieningsterminal
 • En nog veel meer mooie en functionele opties/accessoires

Last but not least, BLUE POWER unlimited Edition! De New Holland T6.175 AutoCommand is uitgerust met het luxe Blue Power pakket met onder andere de Maserati Midnight blauwe kleurstelling en diverse extra accenten zoals 3D bestickering op de motorkap en zilverkleurig gespoten velgen voor een chique look! Met deze tractor in Blue Power kleurstelling maak je indruk en geeft jouw als bestuurder een premium gevoel!!

Op onze Facebookpagina kan je binnenkort een mooi fotoalbum vinden van deze tractor met diverse mooie detailfoto’s van onder andere de cabine en uitrusting.

Nog even opgesomd waarom dit je kans is om een super mooie New Holland T6.175 met AutoCommand variabele transmissie aan te schaffen:

 1. zeer interessant geprijsd vanwege het feit dat het een overjarig model is
 2. superscherp te financieren voor 0% op 36 maanden (geldig t/m 29-2-2020)
 3. 3 jaar zekerheid en garantie met het Blue Care Plus pakket (uit te breiden tot 7 jaar of max 10.000 draaiuren)
 4. standaard geleverd inclusief casco verzekering en uit te breiden tot 7 jaar of max 10.000 draaiuren
 5. Uit voorraad leverbaar dus snel aan de slag voor de aankomende voorjaarsklussen.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? We wakkeren je interesse graag verder aan door de tractor zelf te komen bekijken in Heijningen en ene proefritje te maken. OOk kan je voor prijzen en en overige info terecht bij onze dealerpartners (die vind je allemaal hier).