De New Holland T6.125S met ElectroCommand transmissie staat deze maand in de kijker! Deze mooie New Holland tractor en het instapmodel uit de populaire T6 serie is nu direct uit voorraad leverbaar en snel inzetbaar op je bedrijf! Enne deze New Holland T6.125S is niet alleen direct leverbaar maar ook vrij compleet uitgerust met allerhande opties.

Zo is de New Holland T6.125S uitgerust met de geveerde TerraGlide vooras voor maximaal rijcomfort tijdens transportwerkzaamheden. Daarnaast beschikt de tractor ook over een geveerde Horizon cabine die niet alleen comfort biedt tijdens transport maar ook in het veld zijn werk doet. Naast de geveerde vooras en cabine is de tractor uitgerust met de bekende 4 traps ElectroCommand semi powershift. Dat betekent dus 4 keer shiften zonder te koppelen voordat er dus van groep gewisseld moet worden. Deze tractor is uitgerust met de standaard 16×16 ElectroCommand transmissie met volledige omkeerschakeling en elektro-hydraulische Powershuttle. Dus achteruit heeft de tractor evenveel versnellingen als vooruit! Handig bij voorladerwerk of andere taken die je er mee wilt uitvoeren!

De motor van deze New Holland T6.125S is van eigen makelij en is dus een potente FPT 4 cilinder motor met maximaal 125 pk onder de kap. Dus met andere woorden, wat er op de motorkap staat, dat levert ie aan vermogen! Geen verrassingen geen franje, gewoon 125 echte pk’s!! En daarmee is deze tractor voor allerhande taken op bijvoorbeeld een veehouderijbedrijf uitermate geschikt. Of tie nu voor de voermengwagen staat of aan het maaien is met een dikke achtermaaier, er is altijd voldoende vermogen beschikbaar! En naast dat ie voldoende vermogen heeft, beschikt de tractor ook nog over een 3 toerige aftakas met 540/750/1.000 rpm. Dus dankzij de 540E of 750 RPM spaarstand kan je ook nog eens brandstof besparen!

In het kort nog even een greep uit de overige specs en opties van deze tractor:

  • CCLS hydrauliekpomp met 110 liter pompopbrengst
  • 3 mechanische hydrauliekventielen (op aanvraag en tegen meerprijs uit te breiden met een extra vierde ventiel is mogelijk)
  • Dikke 90mm hefcilinders voor een maximale hefkracht van ruim 7.800 kg op de kogeluiteinden
  • Diverse trekhaken waaronder een snelverstel boventrekhaak en een zwaailat evenals een kipperknobbel/piton
  • Luxe luchtgeveerde Base Comfort stoel met bijrijderstoel
  • Standaard airconditioning voor een aangenaam cabine klimaat op warme dagen
  • 8 LED werklampen met 4 lampen aan de voorkant van de cabine en 4 lampen aan de achterkant van de cabine
  • Gewichtenpakket van 10 stuks gewichten met een totaal gewicht van 450 kg

Wil je de gehele uitvoering bekijken? Check dan de specs van deze mooie instapper uit de T6 serie op onze site.

Wil je de tractor komen bekijken? Ook dat kan! Geef ons een seintje en we ontvangen je graag in Heijningen voor een kennismaking met de tractor (en ons natuurlijk ook).

Wil je de tractor online bekijken? Ook dat kan, deze week publiceren we op onze Facebookpagina een fotoalbum met meer detailfoto’s van de tractor.

Tot en met 29-2-2020 (dus tot het einde van de maand februari) kan je de tractor ook nog eens zeer gunstig financieren voor 0%!! Informeer naar de voorwaarden van deze financieringsacties bij ons of één van onze dealerpartners. Bovendien wordt de New Holland T6.125S STANDAARD geleverd met het BLUE CARE PLUS pakket waaronder 3 jaar garantie en casco verzekering!