Het is alweer 2 jaar geleden dat New Holland in de polder de spectaculaire New Holland Legendary Days organiseerde!! Drie dagen feest met allerhande activiteiten, lekker eten, optredens en natuurlijk tractoren, veeeel tractoren! Het was de bedoeling om met je tractor naar Biddinghuizen te komen en dat werd massaal gedaan. Er waren tientallen zo niet honderden tractoren aanwezig en dat gaf het festival een hele fraaie en mooie sfeer. Ook het weer was destijds top en we kijken dan ook terug op een zeer geslaagde editie. Welnu, wat er in 2020 gebeurde weten we allemaal…. Het coronavirus deed zijn intrede en trok een streep door veel activiteiten en bijeenkomsten die we tot dan zo gewend waren om periodiek te organiseren… Het werd in 2020 een best saaie zomer zonder weinig reuring en vertier…

Met gepaste trots organiseert New Holland daarom dit jaar op vrijdag 10 september aanstaande, in navolging op de succesvolle Legendary Days 2019, de NEW HOLLAND LEGENDARY DAY 2021! Geen Days als in 2019 maar 1 dag waarop alle New Holland dealers in Nederland hun deuren open zetten en jullie gastvrij en van harte verwelkomen met een hapje en een drankje voor een gezellig samenzijn. Je zou dus kunnen zeggen, een landelijke New Holland Open dag waarvoor iedereen, jong en oud, is uitgenodigd! En daar zijn niet alleen wij maar jullie als bezoekers hard aan toe……. We hebben het de laatste tijd van jullie als klanten meermaals gehoord, wordt er nog wat georganiseerd de komende tijd?? Daar geven we met de nationale New Holland Legendary Day 2021 dus graag gehoor aan!!

Kom daarom langs met jouw tractor en samen zorgen we opnieuw voor een legendarische dag. Wij kijken er alvast erg naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen!
  
⏰  . .
  Voor iedereen die met de trekker komt en zich aanmeldt op https://nhlegendaryday.nl ligt een geschenkje klaar! Vooraf aanmelden is niet verplicht.
Ook onze dealerpartners doen graag mee aan deze landelijke Legendary Day 2021. Kijk hieronder voor een van de deelnemende New Holland dealers bij jou in de buurt: