We hebben weer een mooie New Holland E18C minigraver op voorraad die snel te leveren is. Deze compacte minigraver van New Holland is uitermate geschikt voor aannemingsbedrijven en grondverzetbedrijven die voor uiteenlopende werkzaamheden een handige en compacte minigraver nodig hebben. En de E18C met een gewicht van 1.800 kg is perfect voor het werk in beperkte ruimten of daar waar gewicht een rol speelt! Maar als hovenier is dit model ook een handig manusje-van-alles voor allerhande klussen! Of het nu gaat om het graven van sleuven voor plaatsing van schuttingen of het uitgraven van een terras, deze machine draait er zijn hand niet voor om!

Nu zou je denken dat dit model vanwege zijn compacte afmetingen weinig presteert……….. Maar niets is minder waar! Dankzij een krachtige Mitsubishi motor met ruim 16 pk is deze minigraver tot grootse dingen in staat. Dankzij de verstelbare onderwagen kan de New Holland E18C zich aanpassen van 980 mm breedte naar 1.300 mm breedte. Dit zorgt voor extra stabiliteit maar maakt het dus ook mogelijk om in smalle ruimten aan het werk te gaan. In de cabine is het ook prima toeven. De bediening van de giek is proportioneel en dat maakt het precies werken tot een peulenschil. En met een bedrijfsgewicht van 1.800 kg kan ie zo mee op elke aanhanger voor allerhande klussen. Daarmee ben je als aannemer erg flexibel¬† en behoef je geen zware aanhanger aan te schaffen om de machine mee te nemen. Aanpikken achter de VW Transporter of een andere bestelbus en rijden maar!

Wat heeft dit model zoal aan boord? Onderstaand even een korte opsomming van een paar fraaie opties en features van de New Holland E18C:

  • Radio met USB speler voor extra vertier in de cabine
  • Lange arm waarmee je extra ver kunt reiken om lasten te tillen of te graven
  • Voorbereiding voor een hydraulische snelkoppelingsysteem
  • Dubbele leidingenkit met pedaalbediening
  • Verstelbare onderwagen voor extra stabiliteit
  • Grondschaaf/dozerblad met opklapbare uiteinden
  • Mat Nielen grondbak
  • Zwaailamp

Hebben we je interesse gewekt? Check dan de specs op onze site of kom em zelf bekijken!

O ja, hier kan je eventueel ene mooi filmpje bekijken van de New Holland E18C minigraver.