Wil je nog deze zomer beschikken over een top maaidorser van New Holland? Dan hebben we echt een plaatje van een mooie New Holland CX6.80 voor je klaar staan die direct het veld in kan aankomend dorsseizoen! Deze mooie en complete machine is superdeluxe uitgerust en beschikt over tal van opties en functionaliteiten die het werk veraangenamen en de opbrengsten verbeteren. Enne, de New Holland CX6.80 is niet alleen direct leverbaar maar ook scherp geprijsd en zeer aantrekkelijk te financieren voor jaren dorsplezier!

De New Holland CX6.80 is een degelijke 6 schudder machine met een dikke 6 cilinder 6.7 liter FPT motor van 300 pk en een graantank met maar liefst 9.300 liter inhoud! Deze gele gigant is een imposante verschijningen beschikt over diverse vernuftige systemen die het dorsen vergemakkelijken en de capaciteit flink verbeteren. Zo beschikt de machine over het befaamde Opti-Thresh dorssysteem en het Triple-Clean reinigingsysteem. Daarnaast is er ook nog het Opti -Speed systeem aan boord wat zorgt voor een variabel instelbare snelheid van de schudders. Dat kan je zomaar 10% extra productiviteit opleveren! Door eenvoudig een bepaalde waarde in te stellen kan de maaidorser zelf de snelheid van de schudders aanpassen aan elk willekeurig gewas. Of dat nu graan, mais of raapzaad is maakt geen verschil. Met behulp van het VariFeed maaibord wordt elk gewas vakkundig “geschoren” en blijft er geen gewas achter op het veld. Dankzij Auto-Float worden de contouren van het veld nauwkeurig gevolgd en wordt het gewas perfect afgesneden. Ook kan je met het VariFeed maaibord de mespositie met 575mm aanpassen om zo een correcte gewasinvoer en snijefficiëntie te bewerkstelligen.

Ook aan de bestuurder zelf is gedacht met de luxe Harvest-Suite cabine, volgepakt met opties die een glimlach toveren op het gezicht van de chauffeur. De cabine is uitgerust met een luxe luchtgeveerde stoel met geïntegreerde bijrijderstoel en lederen stuurwiel. Ook is er een koelbox voorzien voor het koel houden van je lunch tijdens lange dagen op de bok. Verder is er natuurlijk een airco voorzien evenals een Bluetooth radio en diverse werklampen om langer door te gaan als het dorsen dat toe laat.

Overige opties en functionaliteiten die de New Holland CX6.80 onder andere onder de gele kappen heeft zijn:

  • zelfnivellerende SmartSieve zeefkast
  • kafverspreider
  • Brede Michelin voorbanden maat 800/65R32
  • Brede Mitas achterbanden maat 460/70R24
  • Diverse camera’s om o.a. de strokap in de gaten te houden
  • en nog veel meer!!

Wil je nu meer weten van deze gele gigant? En heb je interesse om nog deze zomer aan het werk te gaan met de New Holland CX6.80 maaidorser? Informeer dan bij onze productspecialist Jaap Molendijk over alle ins-en-outs van de machine zelf en de bijbehorende interessante aanschafprijs. Je kunt Jaap bereiken op:

  • telefonisch op 06 20 61 19 48
  • per email op jaap@zhe.nl

Op onze Facebookpagina vind je overigens een mooi fotoalbum van de New Holland Cx6.80 maaidorser terug. Zeker de moeite van het bekijken waard!