Het nieuwe jaar begint al goed bij ons met de aankomst van een nieuwe New Holland T4.100F CAB met een geveerde vooras! En deze speciale tractor heeft niet alleen een TerraGlide geveerde vooras maar nog tal van andere mooie opties en is de perfecte tractor voor bijvoorbeeld aannemingswerk zoals zout strooien op fiets- en voetpaden of het werk in een tuin of boomgaard.

De New Holland T4.100F CAB is het breedste model van de T4 Specialty serie die bestaat uit 3 varianten. DE V serie is het smalst en past perfect in nauwe boomgaarden. De N versie is al weer wat breder en de F versie is het breedst met buitenwerks (afhankelijk van de bandenmaat) een afmeting van 155 centimeter. Deze F versie heeft ook een iets bredere cabine voor extra comfort van de chauffeur en is verder voorzien van diverse luxe opties met o.a. een airco en overdruksysteem, Blue CAB 4 genaamd. Ook is er een luxe premium Grammer luchtgeveerde stoel gemonteerd voor een aangename rit. Zeker in combinatie met de unieke geveerde vooras geeft dat extra bestuurderscomnfort. Over die vooras gesproken, dat is er eentje van het zogenaamde Saddle Frame concept. Dat wil zoveel zeggen dat de geveerde vooras als een soort van zadel onder de tractor is gemonteerd met een Y vormig ontwerp. De vooras is aan de voorzijde afgeveerd met 2 hydraulische cilinders die zorgen voor een optimale vering. Ook kan je manueel de vering omhoog en omlaag zetten zodat je de bodemvrijheid kunt beïnvloeden of makkelijker een werktuig in de fronthef kunt aankoppelen.

Verder is de fraaie tractor voorzien van:

  • Hi-Lo transmissie met tweetraps powershiftbak en Powerclutch
  • Fronthef zonder aftakas met een hefvermogen van bijna 2.000 kg
  • Automatische 4WD inschakeling voor meer tractie in het veld
  • 3 elektronische hydrauliekventielen en High Flow hydrauliekpomp van 80L
  • Elektronische hefinrichting met diverse instellingen
  • Hydraulische hefstang rechts en hydraulische stabilisatoren

Wil je de tractor zelf eens komen bekijken of een proefrit maken? Geef ons dan even een seintje en we verwelkomen je graag in onze showroom te Heijningen!