Daar is ie dan, de gloedjenieuwe en langverwachte New Holland T5.140 met Dynamic Command transmissie in een chique Blue Power jas! En deze machtig mooie machine is niet bedoeld om naar te kijken maar om aan de tand te voelen!! Binnenkort gaat deze demo de boer op en kan jij em zelf uitproberen en onder de indruk raken van zijn prestaties en gebruiksgemak.

Deze übercomplete demo is in het populaire T5 segment echt de top of the bill. Met een rijk uitgeruste specificatielijst weet ie je zeker te verrassen en is de tractor uitermate geschikt voor het werk rondom de boerderij of in het veld. Dankzij een nieuwe cabine die lekker ruim is, is het goed toeven voor de chauffeur. Deze cabine biedt volop zicht en ruimte aan de bestuurder en is van alle gemakken voorzien. Naast dat ie natuurlijk geveerd is, zit er een luxueuze Dynamic Comfort stoel in en zijn er allerlei andere features die het leven van de bestuurder veraangenamen. Zo is er een Blue Tooth radio voorzien, zijn er volop LED lampen aangebracht en is het nieuwe dak voorzien van extra glas zodat er veel licht in de cabine valt wat een ruimtelijk gevoel geeft.

Onder die cabine zit dus de Dynamic Command 8 traps powershift met dubbele koppelingstechniek. Deze nieuwe bak is het summum van innovatie en staat garant voor non stop aandrijving zonder vermogensverlies. De Dynamic Command bak is er eentje met kruipversnellingen zodat ook zaai/plantwerkzaamheden nauwkeurig en bij de gewenste snelheid kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is het ook nog eens een ECO versie wat betekent dat ie op snelheid terug regelt in toeren voor een aangename en stille rit maar ook brandstof bespaart.

Naast dat de cabine geveerd is, is ook de vooras geveerd! En samen met de cabine, luxueuze luchtgeveerde stoel en vooras zorgt dat voor een uitmuntend rijcomfort!! Verder beschikt deze gloedjenieuwe demo over de volgende extra opties en specs:

  • Ultra schone én zuinige FPT Stage V 4 cilinder motor met maximaal 140 pk vermogen
  • CCLS hydrauliekpomp met maar liefst een opbrengst van 110 liter per minuut
  • 2 ERV elektronische hydrauliekventielen en 2 mechanische hydrauliekventielen
  • Elektronische hefinrichting met dubbele hefcilinder voor een hefvermogen van 5.500 kg
  • Luchtreminstallatie voor luchtgeremde aanhangers
  • Climate control met automatische airco
  • 12 LED lampen
  • Basis Auto functies met onder andere Brake to Clutch, Smoothshift en AutoShift

Deze dikke maar compacte demotractor staat vanaf half oktober voor je klaar! Geef je snel bij een van onze dealerpartners om em zelf uit te proberen! Je vindt onze dealerpartners hier. Wil je meer weten of een brochure downloaden? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons dan een mailtje of bekijk hier de fraaie brochure van de New Holland T5 Dynamic Command.