Ben je al geruime tijd op zoek naar een buitenkansje om deze zomer zelf je graan te gaan dorsen?? Dan hebben wij de machine voor je klaar staan!! We hebben recent een super mooie ex demo New Holland TC5.70 maaidorser binnen gekregen die zo aan de gang kan! En deze mooie compacte combine is aantrekkelijk geprijsd en bezit tal van mooie opties en features.

De New Holland TC serie maaidorsers is de kleinste serie maaidorsers uit ons gamma. Maar denk nu niet dat in dit geval “klein” ook betekent dat de serie tot weinig in staat is…. Niets is minder waar want deze kleine TC series zijn groots in prestaties en capaciteit!! En de TC serie is een perfect model voor elke akkerbouwer of loonwerker die graag zijn eigen gewassen dorst en niet afhankelijk wil zijn van anderen als de gewassen rijp zijn. De New Holland TC5.70 die we hebben staan heeft een vijf schudder dorsprincipe en een graantank inhoud van maar liefst dik 5.000 liter. Bovendien beschikt de combine over een dikke 6 cilinder NEF FPT motor met 175 pk aan power onder de fraaie motorkap. Deze hydrostatisch aangedreven modellen hebben 3 versnellingen en de machine weegt zonder maaibord 9.5 ton. Als het gaat om het reinigingsprincipe heeft dit schuddermodel het van New Holland bekende Cascade dubbele zeefkast reinigingssysteem aan boord wat zorgt voor een optimale reiniging van de gewassen.

Zomaar wat mooie features van deze prachtcombine opgesomd:

  • Luxe HarvestSuite cabine met luchtgeveerde stoel en volautomatische airco (ATC)
  • SmartSieve systeem zelf nivellerende zeefkast inclusief bovenzeef
  • hydraulische haspelaandrijving en automatische header
  • strohakselaar voor het verhakselen van gewasresten
  • Michelin banden met maten 620/75R26 en Mitas banden maat 400/70R20
  • Achteruitrij camera voor extra zicht tijdens het manoeuvreren op de kopakker
  • En nog veel meer mooie opties en functionaliteiten!!

Wil je meer weten van deze kanjer van een machine? Informeer dan naar de overige specs en prijs bij onze verkoopspecialist Jaap Molendijk. Je kunt Jaap bereiken op zijn telefoonnummer 06 20 61 19 48 of stuur een mailtje naar jaap@zhe.nl. Natuurlijk kan je de machine met eigen ogen komen bekijken in onze showroom te Heijningen. Maak daarvoor even een afspraak met Jaap en we verwelkomen je graag op de Potenblokseweg 4 te Heijningen.

Download hier de brochure van de New Holland TC serie