Profiteer nu tot en met het einde van dit jaar van de speciale vroegkoopactie van New Holland op de BigBaler en BigBaler High Density (HD) grootpakpersen! Want wanneer je dit jaar nog investeert hebben we supermooie acties voor je in petto die je niet kunt afslaan…… In dit artikel sommen we graag de extra acties voor je op evenals enkele redenen waarom je zou moeten investeren in DE beste grootpakpers die er op de markt te krijgen is.

Al een tijdje toe aan een nieuwe grootpakpers maar de knoop voor jezelf nog niet doorgehakt?? Dan hebben wij de laatste zetjes voor je om nog dit jaar te investeren in een nieuwe New Holland BigBaler of BigBaler High Density grootpakpers. Want we hebben de volgende aantrekkelijke acties voor je in de aanbieding:

  1. Gebruik een New Holland T7 tractor geheel gratis* gedurende het pakseizoen voor 250 draaiuren. In combinatie met de T7 tractor en de nieuwe BigBaler DE perfecte combi om voor komend seizoen flitsend uit de startblokken te komen!!
  2. Maak gebruik van de FlexBale flexibele financieringstarieven op maat via CNHi Capital
  3. Ontvang een super complete en stijlvolle Ferrari Experience* en ervaar het gevoel van een Ferrari auto helemaal zelf. Naast deze bijzondere Experience wordt je helemaal ondergedompeld in de wereld van Ferrari wat deel uitmaakt van hetzelfde concern waar ook New Holland toe behoort.
  4. Dankzij Blue Care Plus bieden we je maximale zekerheid met 3 jaar garantie inclusief CASCO+ dekking zonder slijtageaftrek (eventueel tegen meerprijs uit te breiden tot maximaal 7 jaar)

Buiten dat we sublieme acties hebben die je zeker te weten over de streep trekken zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom je zou moeten investeren in de allerbeste grootpakpers die er te krijgen is!! Zo zijn onze grootpakpersen voorzien van het unieke en gepatenteerde LOOPMASTER dubbele knopersysteem waarbij je geen touwresten meer hebt en bovendien bespaard om touw. Ook levert het LOOPMASTER systeem een veel sterkere knoop op en minimaliseert dit de kans op touwbreuk. Verder hebben onze grootpakpersen:

  • de allerbeste snijkwaliteit met echt gesneden silage of stro
  • de hoogste capaciteit door een sublieme invoer en verwerking van het gewas
  • de allerbeste pakvorm en pakvulling. Onze grootpakpersen leveren strakke pakken en tot wel 500 kg gewicht (van toepassing op de HD pers)

Je kunt meer te weten komen door hier te klikken.

Informeer voor de voorwaarden en speciale acties bij onze verkoopspecialist Jaap Molendijk. Je kunt hem bereiken op zijn mobiele nummer 0620611948 of stuur een mailtje naar jaap@zhe.nl

* je kunt als je wilt ook in plaats van een New Holland T7 tractor kiezen voor een T5 DynamicCommand/AutoCommand model in combinatie met uw eigen wikkelaar.

* de Ferrari Experience wordt je aangeboden met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen in verband met het coronavirus. Let op, de doorgang van deze Experience is afhankelijk van de op dat moment geldende landelijke of regionale overheidsmaatregelen