Deze week is het weer zover na 3 jaar wachten, de Agro Techniek Holland (ATH) en Groen Techniek Holland (GTH) beurs gaat morgen van start en duurt tot en met zaterdag 17 september. Op het welbekende terrein van Biddinghuizen worden dit jaar weer talloze bezoekers verwacht die zich komen vergapen aan al het nieuws dat de diverse standhouders te bieden hebben. En das niet alleen een traditioneel rondje banden trappen maar ook weer sinds lange tijd bijpraten met leveranciers, bekenden en andere zakelijke relaties waar het de afgelopen jaren, vanwege de corona pandemie, aan schortte.

Ook New Holland is zoals gebruikelijk aanwezig op deze landelijke beurs met een keur aan machines, tractoren en werktuigen. Niet alleen zijn al onze tractorseries te bewonderen maar ook alle oogstmachines, zoals, maaidorsers, hakselaars en (grootpak)persen zijn te bekijken evenals het vernieuwd en uitgebreide gamma aan constructiemachines en werktuigen. Zo zal New Holland op deze beurs de nieuwe lijn mini graafmachines tonen met als topstuk de elektrische E15X minigraver die volledig elektrisch aangedreven is. Deze noviteit zal de nodige aandacht op zich gevestigd weten, niet in de laatste plaats door de trend naar vergroening en verduurzaming van het materiaal in Nederland.

Op deze trend sluiten ook de Methane tractor en de DualFuel H2 tractoren aan die eveneens te bezichtigen zijn. Die eerste tractor dingt tevens mee naar het Gouden Klavertje 4 als publieksprijs. Stemmen kan hier. Ook nieuw is de New Holland T7.245 Auto Command met een hybride brandstofsysteem op basis van diesel en waterstof. Eerder konden we al de T5.140 Auto Command leveren met een waterstof unit maar nu is ook de zwaardere T7.245 Auto Command te leveren met deze unit.

De beurs is elke dag te bezoeken vanaf woensdag 14 september tot zaterdag 17 september en opent om 10:00 uur.

Meer informatie zoals welke standhouders vertegenwoordigd zijn en het adres kan je hier vinden.