Meer comfort bieden op je tractor, dat is waar de AKT cabine luchtvering kit voor bedoeld is! En wie wil er nu niet comfortabeler zijn werk verrichten? Sinds kort is er een uitgebreide kit beschikbaar om je nieuw aangeschafte New Holland tractor te voorzien van een degelijke luchtvering kit met automatische niveauregeling voor je cabine. En het mooie is, deze kit is ook naderhand nog op te bouwen op je huidige tractor als je eenmaal verknocht bent aan het comfort!

De AKT cabine luchtvering kit is leverbaar voor heel veel New Holland modellen. Niet alleen voor de nu gangbare T6 en T7 series maar zelfs voor New Holland TM modellen of de oudere T6000 en T7000 modellen is de kit achteraf nog op te bouwen. En voor het geld hoef je het niet te laten….. De AKT cabine luchtvering kit met dubbele luchtgeveerde schokdempers is er al vanaf €1.260 (exclusief arbeidskosten). Even op een rijtje voor welke New Holland series de AKT cabine luchtvering kit te verkrijgen is:

  • New Holland TM series
  • New Holland T6000 en T6 series
  • New Holland T7 Standard WheelBase (SWB) series
  • New Holland T7000 en T7 Long WheelBase (LWB) series
  • New Holland T7 Heavy Duty series
  • New Holland T8 series

Een belangrijke noot is wel dat je huidige of nieuw geleverde tractor wel beschikt over een luchtreminstallatie! Als dat niet het geval is, dan is montage van de cabine luchtvering kit wel mogelijk maar pas nadat er eerst een luchtreminstallatie is opgebouwd! Reken dan dus op een grotere investering!

Om je kennis te laten maken met de AKT cabine luchtvering hebben we onze demo New Holland T7.270 AutoCommand Blue Power uitgerust met deze kit! Zo kan je zelf het ultieme rijcomfort ervaren van onze magnifieke voorasvering in combinatie met de AKT cabine luchtvering. Deze dikke New Holland rijdt als een dijk op de weg en het comfort is verbluffend!! Dankzij de automatische niveauregeling zit je als een vorst in de cabine en waan je je KING OF THE ROAD!!! Vraag nu bij ons of onze dealerpartners een demo rit aan met deze dikke demo tractor.