Het nieuwe seizoen 2023 is aanstaande en barst binnenkort in alle hevigheid los!! Heb je nog geen maatregelen getroffen om de komende drukte het hoofd te bieden of ben je er niet zeker van of je voldoende capaciteit hebt? Dan hebben wij de oplossing voor je klaar staan!

Om ook de komende drukke periode gesteld te staan hebben we nog diverse voorraadmachines voor je klaar staan die direct aan de slag kunnen. Niet alleen tractoren hebben we klaar staan maar zeker ook diverse fraaie oogstmachines zoals maaidorsers en grootpakpersen. We hebben verschillende modellen gereed staan zoals de CX maaidorsers die bekend staan om hun uitmuntende capaciteit en ook verschillende BigBaler grootpakpersen met verschillende pakmaten met de bekroonde LoopMaster knopertechnologie.

Wil je meer weten of gewoon benieuwd wat we hebben staan? Bekijk het op onze site of informeer bij onze oogstmachine specialist Jaap Molendijk. Hij heeft precies voor ogen wat er zoal op voorraad is en wat het beste past bij jou bedrijfssituatie. Je kunt Jaap bereiken op zijn mobiele nummer 06 20 61 19 48 of stuur een mail naar jaap@zhe.nl