Volgende week donderdag 8 juni gaan de Technische Kontakt Dagen (TKD) van start in Almere en ook New Holland zal hier uitpakken met het gamma aan constructiemachines. Op de TKD wordt voor een breed publiek onder andere de compleet nieuwe minigraver lijn getoond met als klap op de vuurpijl de volledig elektrische E15X minigraver die 100% elektrisch is! Om deze beurseditie kracht bij te zetten heeft New Holland mooie acties bedacht op enkele minigraver modellen!

De New Holland E12D is het kleinste model uit het vernieuwde gamma minigravers en is een 1,2 tons minigraver. Deze compacte doorduwer is niet alleen klein van formaat maar groots in prestaties. Zo hebben deze machines een verstelbare onderwagen om ook in de meest smalle omstandigheden te kunnen werken en zijn voorzien van servo bediening voor een vlotte en precieze bediening van de giek en bakken. En het mooie is, deze minigraver kan je al gebruiken voor slechts €11 per dag!!

De New Holland E19D is een maatje groter dan de E12D maar desalniettemin nog steeds een compacte minigraver met eveneens een verstelbare onderwagen en diverse fraaie extra’s zoals een grotere oliepomp, langere giek etc. Deze machine kan je al gebruiken voor slechts €16 per dag.

Kom deze en andere  modellen bekijken tijdens de TKD zelf bekijken aan de Nobelhorst te Almer!